پس از فافا قیمت دارین...
فافا قطعات تاپ پیدا نمیشه و در اونجا، انتخابی جز این ندارین.
گارانتي سازگار شيرازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 میلیون و گارانتی آواژنگ نیست
آخرین ویرایش توسط پیکان در تاریخ 07-03-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (08-03-15), پیکان (07-03-15)
|
بله متاسفانه کلا تو ملاصدرا و پی سی سنتر هم رفتم ولی اونجا هم بدتر از فافابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه کجای شیراز میشه چیز تاپ پیدا کرد؟!!!
آخرین ویرایش توسط پیکان در تاریخ 07-03-15 انجام شده است
چرا اینترنتی از سایت های آنلاین معتبر خرید نمیکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط پیکان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تا حالا اینترنتی خرید نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم کدومش معتبره!!!!
بعد اگه رمی که اینترنتی خریدم مشکل داشت چه کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط پیکان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پول دادم نفرستادن اذیت کردن و هزار فکر دیگه اونوقت میاد سراغم
ولی اگه واقعا جای معتبری باشه معرفی کنید ممنون
مثلا لیون کاملا مطمئن هست . بالای 6 سال کارش این هست . انواع رم DDR4 موجود دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط پیکان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیون کامپیوتر
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Kingston HyperX Predator 16GB 4GBx4 2666Mhz DDR4
بعد اگه رمی که اینترنتی خریدم مشکل داشت چه کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پول دادم نفرستادن اذیت کردن و هزار فکر دیگه اونوقت میاد سراغم ولی اگه واقعا جای معتبری باشه معرفی کنید ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط پیکان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (08-03-15)
|
خیالتون راحت . هیچ فرقی با خرید از فروشگاه ندارند . شما هم اولین کسی نیستید که از لیون خرید میکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط پیکان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lممنون اینترنتی خرید میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس x8 دارم
کولر silver arow ibe سفارش دادم
این رم کینگ ستون شونه بلنده به فن گیر میکنه یا باید فنو بببرم بالاتر با طرفندی... یا اینکه این رم 2666 از شرکت g.skill بخرم؟
Gskill Ripjaws 4 16GB 4GBx4 2666Mhz DDR4 Ram
کدوم بهتره؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks